Våra Resevillkor

I vår katalog och här nedan finns Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor, samt våra särskilda villkor som gäller till dess nya har utkommit. Nedan hittar du också Konsumentverkets standardformulär med information om rättigheter för dig som resenär.

Tillfälligt uppdaterade resevillkor med anledning av Covid-19

Resor från Sverige ställdes in från och med lördagen den 14 mars kl. 20.00. Vi kontaktar alla kunder som berörs av detta i turordning fram till avresedatum. Utrikesdepartementet har också beslutat om reseavrådan för resor från Sverige till hela världen fram till den 15 november. Med anledning av detta har vi därför ändrat våra resevillkor för nybokningar till och med den 30 juni, 2021. Läs mer nedan.

Gruppresor

Du som resenär har fri om- och avbokning på gruppresor med avresa under 2020 och 2021. Detta gäller endast nybokningar från den 16 mars 2020 – 30 juni 2021. Om- eller avbokningen måste ske minst 65 dagar innan avresa för att detta ska gälla.

Skräddarsydda resor

För skräddarsydda resor erbjuder vi fri om- och avbokning av din skräddarsydda resa fram till 65 dagar före planerad avresa. Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda dig fri om- och avbokning av bokat landarrangemang. Du kan i lugn och ro planera och boka din resa, i de flesta fall till betydligt lägre priser än normalt. Vi rekommenderar dig att avvakta med att boka flyg till dess att flygtrafiken återupptagits i större skala, men missa inte möjligheten att skapa din drömresa i lugn och ro tillsammans med oss. Detta gäller endast nybokningar från den 11 maj 2020 – 30 juni 2021.