Sagt om oss

Sagt om oss

”Vi har haft en fantastisk resa till Kina och är väldigt nöjda med resa/upplägg och guidning. Hans var kunnig, hjälpsam och tillgänglig under hela resan och gav verkligen resan ett mervärde. Var rädd om denna guidernas stjärna! Med detta vill vi sända ett stort TACK till Svensk-Kinesiska Resebyrån och Hans för en resa vi sent kommer att glömma.”
Maj 2018 – Makalösa Kina 

”Hej Hans, Nu åter hemma efter härliga veckor i Peking och Shanghai under din guidning och ville bara med några rader tacka dig för ett mycket bra jobb! Vi har fått en väldigt fin bild av Kina, både den gamla kulturen och det nya som ju är väldigt modernt och västerländskt. Renheten och säkerheten i städerna är ju också fantastiska!
Vi hade också fina dagar i Shanghai efter att ni åkt, många olika platser besöktes så vi vandrande runt trots den höga temperaturen, över 43 och kändes som nästan 50, fantastiskt stad!  Totala promenaderna i Kina summerade upp till 14 mil så fin semester på det viset också.
Vi kommer att besöka Kina igen!
Juli 2017 – Kinas Metropoler

”Var rädd om guiden Gustaf – finns ingen bättre. Gustaf och en helt suverän grupp gjorde resan till en succé!”
September 2016 – Makalösa Kina 

”Jag är mycket nöjd med resan. Välorganiserad! Jag tycker verkligen att resan uppfyllde alla mina förväntningar och mycket mer! Det blev många nya intryck av Kinas samhälle och kultur. Landet var intressant och man fick verkligen inblick i kultur, natur, samhällsfrågor, historia och religion. Hade önskat lite mer fritid att bara kunna gå runt på vissa ställen på egen hand för att kunna få en känsla för varje ställe. Vår guide Hans var kanon! Han var helt fantastisk, påläst, trevlig, omtänksam, rolig och bjöd ofta på sig själv. Mycket skratt! Många arbetstimmar för honom! Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen! Resan var makalös och oförglömlig! Tusen tack!”
Augusti 2016 – Makalösa Kina 

”Kjell var en fantastisk guide – allmänbildad, generös med sin person, humoristisk och spred värme och glädje i gruppen. Han hade koll på läget! OCH VAD MYCKET VI HANN VARA MED OM!!”
April 2016 – Kinas rika skatter

”Allt fungerade utmärkt! Fantastiskt bra, kunnig och sympatisk guide. Bästa betyg till Hans! Organiserade utflykterna och besöken på ett bra sätt. Vi fick uppleva otroligt mycket, men det kändes ändå inte stressat.”
April 2016 – Kinas huvudstäder

”Hans var en fantastisk guide. Personlig, kunnig, inkännande, rar. Åtgärdade direkt om något inte var bra. Perfekt med en inhemsk guide som pratar så bra svenska men berättar med kinesiskt perspektiv. Skulle gärna vilja att resan var ett par dagar längre i Guilin och Suzhou.”
Mars 2016 – Kina runt

”Peter i Peking var en mycket bra och trevlig guide som hade stor kännedom om både Kinas samhälle och historia och Sveriges samhälle. Han pratade mycket bra svenska och bidrog till att resan blev mycket bra. Mycket fint hotell med bra läge.”
Mars 2016 – Peking express